"Het vermogen om repeterende puntlassen uit te voeren op hoge snelheid maakt een aanzienlijke verbetering mogelijk in de productietijd"

8 Rewigo puntlasmachines geïmplementeerd

Onlangs hebben we met trots 8 (van totaal 16) Rewigo puntlasmachines geïmplementeerd bij een vooraanstaand productiebedrijf, gespecialiseerd in de toelevering van cv-installaties. Deze cruciale uitbreiding, die de helft van hun totale behoefte omvat, betekent een significante vooruitgang in hun productieproces en benadrukt hun toewijding aan geavanceerde technologieën.

De Rewigo puntlasmachines vertegenwoordigen de nieuwste stand van zaken op het gebied van puntlastechnologie en bieden een breed scala aan mogelijkheden, met een focus op repeterende en overlappende puntlassen op zeer hoge snelheid. Dit komt vooral tot stand door de combinatie van een hoogwaardige cilinder en de moderne technologie van Festo, waardoor het bedrijf in staat is om de productie-efficiëntie te verhogen en nauwkeurigheid te waarborgen.

Deze machines zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van deze klant. Het vermogen om repeterende puntlassen uit te voeren op hoge snelheid maakt een aanzienlijke verbetering mogelijk in de productietijd, wat zich vertaalt naar een verhoogde algehele productiviteit.

Daarnaast bieden de Rewigo puntlasmachines de mogelijkheid om overlappende puntlassen te creëren, waarbij iedere las van dezelfde verbindingskwaliteit is. Dit is van bijzonder belang in toepassingen zoals cv-installaties, waar duurzaamheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor een optimale werking.

We zijn verheugd om samen te werken met bedrijven die zich inzetten voor vernieuwing en kwaliteit in hun productieprocessen. De implementatie van deze geavanceerde Rewigo puntlasmachines zal daar ongetwijfeld aan bijdragen.

Meer nieuws

Rewigo is dé puntlasmachine voor Industrie 4.0

“Het is te kort door de bocht om Rewigo te bestempelen als het huismerk van Laskar Puntlastechniek. Het zijn absolute topmachines voor de high-end plaat- en draadbewerkers.”. Lees hier het volledige interview van MetaalNieuws.

Lees verder ›

Rewigo-model-2-Iteq

Rewigo succesvol geïmplementeerd bij Iteq

Recentelijk implementeerden we de Rewigo punt- en projectielasmachine model 2 bij Iteq. De machine biedt betrouwbare lasprocessen met nauwkeurige controle, gebruiksvriendelijke instellingen, procesborging en efficiënte koeling.

Lees verder ›

DSPS productie beheer systeem

Onze jongste innovatie: DSPS

In ontwikkeling; ons Digital Spotwelding Production System dat naadloos integreert met de Rewigo puntlasbesturing. DSPS begeleidt bedieners stap voor stap, toont gedetailleerde schema’s en voert automatische kwaliteitscontroles uit voor nauwkeurige, consistente verbindingen.

Lees verder ›

Arbèl  kiest voor betrouwbaar puntlassen met Rewigo

Arbèl gaat voor betrouwbaar puntlassen met de geavanceerde Rewigo inverter puntlasmachine, die beschikt over een meetstysteem dat de verbindingskwalitieit waarborgt. De telfunctie met afmeldsensor voorkomt dat er puntlassen vergeten worden.

Lees verder ›

Geerts Metaalwaren gaat voor kwaliteit

Geerts Metaalwaren in Heerhugowaard gaat voor kwaliteit met de recente aanschaf van een Rewigo Puntlasmachine. De betrouwbare verbinding staat hierin centraal. De machine past lasstroom en lastijd aan voor consistentie.

Lees verder ›

Trotse winnaar publieksprijs Scale Innovation Award 2023

DSPS, ons innovatieve productiebeheersysteem voor Rewigo punt- en projectielasmachines won de publieksprjis. DSPS biedt gebruikers een betrouwbaar puntlasproces door het analyseren en registreren van alle productie- en procesgegevens en ontlast de bediener.

Lees verder ›