Praktijk

Welkom op de ‘Praktijk’ pagina van Rewigo. Hier vindt u een overzicht van praktijksituaties met onze geavanceerde puntlasmachines. Ontdek hoe onze puntlasmachines succesvol ingezet worden bij diverse toepassingen en projecten. Blijf op de hoogte van de diverse mogelijkheden door regelmatig onze ‘Praktijk’ pagina te bezoeken.

Puntlasmachine met speciale productbegeleider

Bij een relatie van ons hebben we een geavanceerde Rewigo puntlasmachine met productbegeleider opgeleverd. waarmee ze 18 verbindingen in één beweging kunnen lassen. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt voor duurzame verbindingen.

Lees verder ›

Van las-voor-las naar 4 lassen in één beweging!

Thalens PPS is uitgebreid met een geavanceerde Rewigo puntlasmachine. Door deze uit te voeren met speciaal gereedschap is het mogelijk om nu 4 verbindingen te maken in één beweging. Dit levert een groot voordeel op in de snelheid van het lassen.

Lees verder ›

Met Rewigo volledige lasproces programmeerbaar

Onlangs installeerden we een Rewigo punt- en projectielasmachine met innovatieve touchscreen lasbesturing, geschikt voor draad- en plaatwerk. Meerdere geavanceerde functies zorgen hierbij voor kwaliteit en flexibiliteit.

Lees verder ›