Van las-voor-las naar 4 lassen in één beweging!

Onlangs heeft Laskar Puntlastechniek met succes een geavanceerde Rewigo puntlasmachine geleverd aan Thalens PPS. Thalens PPS ontwikkelt en produceert hoog-nauwkeurige plaatwerkdelen op klantspecificatie. Hierbij staan innovatie en engineering centraal.

De Rewigo machine stelt Thalens PPS in staat om hoogwaardige puntlassen te produceren met uitzonderlijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en aanpasbare instellingen biedt deze machine verbeterde efficiëntie en flexibiliteit.

Door de machine uit te voeren met een speciaal gereedschap is het mogelijk om nu 4 verbindingen te maken in één beweging. Dit heeft een groot voordeel in de snelheid van het lassen.

Bij Laskar Puntlastechniek streven wij naar innovatie, klanttevredenheid en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, die onze klant helpen hun doelen te bereiken.

We willen Thalens PPS hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en hun vertrouwen in Laskar Puntlastechniek.

Als u meer wilt weten over de Rewigo puntlasmachine of onze andere producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen,
tel.nr. +31 (0)850 – 06 78 50 of stuur een e-mail naar info@laskar-puntlastechniek.nl

Meer praktijk

Puntlasmachine met speciale productbegeleider

Bij een relatie van ons hebben we een geavanceerde Rewigo puntlasmachine met productbegeleider opgeleverd. waarmee ze 18 verbindingen in één beweging kunnen lassen. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt voor duurzame verbindingen.

Lees verder ›

Met Rewigo volledige lasproces programmeerbaar

Onlangs installeerden we een Rewigo punt- en projectielasmachine met innovatieve touchscreen lasbesturing, geschikt voor draad- en plaatwerk. Meerdere geavanceerde functies zorgen hierbij voor kwaliteit en flexibiliteit.

Lees verder ›