Puntlasmachine met speciale productbegeleider

Bij een relatie van ons hebben we een Rewigo puntlasmachine opgeleverd met een speciale productbegeleider. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in deze geavanceerde inverter puntlasmachine om hun productieproces te optimaliseren.

Met de nieuwe Rewigo puntlasmachine zijn ze nu in staat om tot 18 verbindingen in één beweging te lassen, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt en tegelijkertijd zorgt voor duurzame en betrouwbare verbindingen. Met de speciale productbegeleider wordt het product optimaal gepositioneerd bij het puntlassen. Deze nauwkeurige positionering draagt bij aan de productkwaliteit en efficiëntie van het productieproces. De moderne inverter techniek zorgt ervoor dat steeds dezelfde verbinding wordt gemaakt.

Meer praktijk

Van las-voor-las naar 4 lassen in één beweging!

Thalens PPS is uitgebreid met een geavanceerde Rewigo puntlasmachine. Door deze uit te voeren met speciaal gereedschap is het mogelijk om nu 4 verbindingen te maken in één beweging. Dit levert een groot voordeel op in de snelheid van het lassen.

Lees verder ›

Met Rewigo volledige lasproces programmeerbaar

Onlangs installeerden we een Rewigo punt- en projectielasmachine met innovatieve touchscreen lasbesturing, geschikt voor draad- en plaatwerk. Meerdere geavanceerde functies zorgen hierbij voor kwaliteit en flexibiliteit.

Lees verder ›