Met Rewigo volledige lasproces programmeerbaar

Onlangs hebben we bij onze klant Drameco in Coevorden een Rewigo lineaire inverter punt- en projectielasmachine geïnstalleerd. Drameco, gespecialiseerd in metaalbewerking, koos voor deze punt- en projectielasmachine om draad- en plaatwerk te lassen.

Deze machine sluit naadloos aan bij hun streven naar de hoogste kwaliteit, met een innovatieve touchscreen lasbesturing die het volledige lasproces programmeerbaar maakt.

De lasparameters zijn aanpasbaar per programma, en de lasbesturing biedt naast het touchscreen kleuren HMI, functies zoals: NFC-login via badge (voor verschillende gebruikersniveaus), USB-interface voor data-uitlezing en back-up, en een dynamische werkmodus voor verschillende materialen.

Meer praktijk

Puntlasmachine met speciale productbegeleider

Bij een relatie van ons hebben we een geavanceerde Rewigo puntlasmachine met productbegeleider opgeleverd. waarmee ze 18 verbindingen in één beweging kunnen lassen. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt voor duurzame verbindingen.

Lees verder ›

Van las-voor-las naar 4 lassen in één beweging!

Thalens PPS is uitgebreid met een geavanceerde Rewigo puntlasmachine. Door deze uit te voeren met speciaal gereedschap is het mogelijk om nu 4 verbindingen te maken in één beweging. Dit levert een groot voordeel op in de snelheid van het lassen.

Lees verder ›