Rewigo puntlasmachine model 2

Slank en krachtig met een uitlading tot 600 mm. Voorzien van een hoogwaardige HMI touchscreen om eenvoudig lasprogramma’s te maken. Behaal de beste resultaten, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Ontdek meer over wat deze machine voor u kan betekenen (ook leverbaar in verschillende uitladingen).

Meer weten ›

Rewigo punt- en projectielasmachine model 2

Deze robuuste machine is gebouwd met hoogwaardige componenten, zoals Festo pneumatiek en een cilinder met hoge nauwkeurigheid en volgsnelheid. Uitgerust met projectieplaten en elektrodehouders en geschikt voor zowel punt- als projectielassen. Ontdek hoe deze machine uw proces kan verbeteren! (Ook leverbaar in verschillende uitladingen)

Meer weten ›

Rewigo punt- en projectielasmachine model 4

Een veelzijdige oplossing voor diverse lasbehoeften. Met een dynamische werkmodus tot 1200 kg lasdruk en een maximale kortsluitstroom van 35 kA, biedt het krachtige en duurzame lasverbindingen. Geschikt voor staal en uitdagend aluminiumlassen, is het een waardevolle toevoeging voor elke werkplaats die hoogwaardige resultaten eist, zelfs bij veeleisende toepassingen.

Meer weten ›

Rewigo projectielasmachine model 6

Ontworpen voor veeleisende laswerkzaamheden, met een indrukwekkende lasdruk tot 3000 kg. Het geavanceerde dubbel proportioneel ventiel zorgt voor nauwkeurige regeling van de laskracht, wat resulteert in betrouwbare, consistente lasverbindingen. Met brede opspantafels voor stevige grip en nauwkeurige positionering van het lasgereedschap, garandeert deze machine uniforme resultaten.

Meer weten ›

Welkom bij Rewigo! In onze weerstandlasmachines vindt u alleen hoogwaardige componenten waardoor wij betrouwbare verbindingen realiseren. Onze machines zijn uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijke touch screen HMI. Ook kan de verbinding worden gecontroleerd en het aantal verbindingen wordt geteld, om zo de betrouwbaarheid te borgen en geen las te vergeten. Wij bieden ook de mogelijkheid om op afstand te programmeren en de data op te slaan. Integratie in automatisering is met deze machine zeer eenvoudig. We zijn klaar voor de lasbehoeften van de toekomst. Ervaar de volgende stap in uw productieproces met Rewigo!

Contact

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Direct persoonlijk contact
of bel +31 (0)850 06 78 50

Referenties