Rewigo-model-2-Iteq

"Deze machine sluit naadloos aan bij de kernwaarden van Iteq, waar Smart Industry, hoge kwaliteit en uiterste precisie hoog in het vaandel staan."

Rewigo succesvol geïmplementeerd bij Iteq

Recent hebben wij onze geavanceerde Rewigo punt- en projectielasmachine model 2 succesvol geïmplementeerd bij Iteq in Nijkerk, onderdeel van de WILVO Group.

Deze machine sluit naadloos aan bij de kernwaarden van Iteq, waar Smart Industry, hoge kwaliteit en uiterste precisie hoog in het vaandel staan. De Rewigo punt- en projectielasmachine model 2 biedt enkele functies die hebben bijgedragen aan het succes van deze samenwerking:

🎯 Positiesensor voor een betrouwbaar proces: dankzij de geïntegreerde positiesensor wordt elke moer nauwkeurig gecontroleerd op de juiste afsmelting. Dit resulteert in een betrouwbaar proces met moerenlassen.

🎛️ Gebruiksvriendelijke instellingen: de Rewigo punt- en projectielasmachine is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Eenvoudige instellingen en opgeslagen programma’s stellen Iteq in staat om snel en efficiënt aan de slag te gaan met hun productieprocessen.

🔢 Telfunctie voor borging van het proces: de ingebouwde telfunctie zorgt ervoor dat geen enkele moer wordt vergeten. Een waardevolle functie om geen incomplete producten te leveren.

❄️ Efficiënte koeling: met de meegeleverde waterkoelmachine blijven de vermogenelektronica en elektroden continu goed gekoeld, wat resulteert in consistente en betrouwbare resultaten.

Meer nieuws

Rewigo is dé puntlasmachine voor Industrie 4.0

“Het is te kort door de bocht om Rewigo te bestempelen als het huismerk van Laskar Puntlastechniek. Het zijn absolute topmachines voor de high-end plaat- en draadbewerkers.”. Lees hier het volledige interview van MetaalNieuws.

Lees verder ›

8 Rewigo puntlasmachines geïmplementeerd

Deze geavanceerde puntlasmachines verbeteren productie-efficiëntie en waarborgen nauwkeurigheid door repeterende en overlappende puntlassen op hoge snelheid uit te voeren.

Lees verder ›

DSPS productie beheer systeem

Onze jongste innovatie: DSPS

In ontwikkeling; ons Digital Spotwelding Production System dat naadloos integreert met de Rewigo puntlasbesturing. DSPS begeleidt bedieners stap voor stap, toont gedetailleerde schema’s en voert automatische kwaliteitscontroles uit voor nauwkeurige, consistente verbindingen.

Lees verder ›

Arbèl  kiest voor betrouwbaar puntlassen met Rewigo

Arbèl gaat voor betrouwbaar puntlassen met de geavanceerde Rewigo inverter puntlasmachine, die beschikt over een meetstysteem dat de verbindingskwalitieit waarborgt. De telfunctie met afmeldsensor voorkomt dat er puntlassen vergeten worden.

Lees verder ›

Geerts Metaalwaren gaat voor kwaliteit

Geerts Metaalwaren in Heerhugowaard gaat voor kwaliteit met de recente aanschaf van een Rewigo Puntlasmachine. De betrouwbare verbinding staat hierin centraal. De machine past lasstroom en lastijd aan voor consistentie.

Lees verder ›

Trotse winnaar publieksprijs Scale Innovation Award 2023

DSPS, ons innovatieve productiebeheersysteem voor Rewigo punt- en projectielasmachines won de publieksprjis. DSPS biedt gebruikers een betrouwbaar puntlasproces door het analyseren en registreren van alle productie- en procesgegevens en ontlast de bediener.

Lees verder ›