"De mogelijkheid om lasdata te loggen, sluit helemaal aan op de wensen van nu"

VDL MPC investeert in technologische vooruitgang

VDL MPC in Amersfoort heeft als eerste vestiging binnen de VDL groep geïnvesteerd in een Rewigo punt- en projectielasmachine. Met meer dan 90 jaar gespecialiseerde ervaring in nauwkeurige plaatbewerking, verspaning, assemblage en machinebouw, blijft VDL MPC voorop lopen in innovatie en technologische vooruitgang.

Deze nieuwste toevoeging aan hun machinepark, is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een intuïtief touchscreen besturingssysteem en een dynamische werkmodus. Deze puntlasmachine levert consistente puntlasverbindingen, zelfs onder wisselende omstandigheden. De geïntegreerde telfunctie garandeert dat geen enkele puntlas over het hoofd wordt gezien, terwijl de mogelijkheid om lasdata te loggen perfect aansluit bij de hedendaagse behoeften.

Wat deze puntlasmachine onderscheidt, is de flexibiliteit die het biedt aan de gebruikers. Met de optie om functionaliteiten per gebruiker aan te passen, wordt het bedieningsgemak gemaximaliseerd, terwijl er talloze mogelijkheden beschikbaar zijn voor de insteller.

Meer nieuws

Rewigo is dé puntlasmachine voor Industrie 4.0

“Het is te kort door de bocht om Rewigo te bestempelen als het huismerk van Laskar Puntlastechniek. Het zijn absolute topmachines voor de high-end plaat- en draadbewerkers.”. Lees hier het volledige interview van MetaalNieuws.

Lees verder ›

Rewigo-model-2-Iteq

Rewigo succesvol geïmplementeerd bij Iteq

Recentelijk implementeerden we de Rewigo punt- en projectielasmachine model 2 bij Iteq. De machine biedt betrouwbare lasprocessen met nauwkeurige controle, gebruiksvriendelijke instellingen, procesborging en efficiënte koeling.

Lees verder ›

8 Rewigo puntlasmachines geïmplementeerd

Deze geavanceerde puntlasmachines verbeteren productie-efficiëntie en waarborgen nauwkeurigheid door repeterende en overlappende puntlassen op hoge snelheid uit te voeren.

Lees verder ›

DSPS productie beheer systeem

Onze jongste innovatie: DSPS

In ontwikkeling; ons Digital Spotwelding Production System dat naadloos integreert met de Rewigo puntlasbesturing. DSPS begeleidt bedieners stap voor stap, toont gedetailleerde schema’s en voert automatische kwaliteitscontroles uit voor nauwkeurige, consistente verbindingen.

Lees verder ›

Arbèl  kiest voor betrouwbaar puntlassen met Rewigo

Arbèl gaat voor betrouwbaar puntlassen met de geavanceerde Rewigo inverter puntlasmachine, die beschikt over een meetstysteem dat de verbindingskwalitieit waarborgt. De telfunctie met afmeldsensor voorkomt dat er puntlassen vergeten worden.

Lees verder ›

Geerts Metaalwaren gaat voor kwaliteit

Geerts Metaalwaren in Heerhugowaard gaat voor kwaliteit met de recente aanschaf van een Rewigo Puntlasmachine. De betrouwbare verbinding staat hierin centraal. De machine past lasstroom en lastijd aan voor consistentie.

Lees verder ›