Bij een relatie van ons hebben we een Rewigo puntlasmachine opgeleverd met een speciale productbegeleider. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in deze geavanceerde inverter puntlasmachine om hun productieproces te optimaliseren.

Met de nieuwe Rewigo puntlasmachine zijn ze nu in staat om tot 18 verbindingen in één beweging te lassen, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt en tegelijkertijd zorgt voor duurzame en betrouwbare verbindingen. Met de speciale productbegeleider wordt het product optimaal gepositioneerd bij het puntlassen. Deze nauwkeurige positionering draagt bij aan de productkwaliteit en efficiëntie van het productieproces. De moderne inverter techniek zorgt ervoor dat steeds dezelfde verbinding wordt gemaakt.

Onlangs heeft Laskar Puntlastechniek met succes een geavanceerde Rewigo puntlasmachine geleverd aan Thalens PPS. Thalens PPS ontwikkelt en produceert hoog-nauwkeurige plaatwerkdelen op klantspecificatie. Hierbij staan innovatie en engineering centraal.

De Rewigo machine stelt Thalens PPS in staat om hoogwaardige puntlassen te produceren met uitzonderlijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en aanpasbare instellingen biedt deze machine verbeterde efficiëntie en flexibiliteit.

Door de machine uit te voeren met een speciaal gereedschap is het mogelijk om nu 4 verbindingen te maken in één beweging. Dit heeft een groot voordeel in de snelheid van het lassen.

Bij Laskar Puntlastechniek streven wij naar innovatie, klanttevredenheid en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, die onze klant helpen hun doelen te bereiken.

We willen Thalens PPS hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en hun vertrouwen in Laskar Puntlastechniek.

Als u meer wilt weten over de Rewigo puntlasmachine of onze andere producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen,
tel.nr. +31 (0)850 – 06 78 50 of stuur een e-mail naar info@laskar-puntlastechniek.nl

Onlangs hebben we bij onze klant Drameco in Coevorden een Rewigo lineaire inverter punt- en projectielasmachine geïnstalleerd. Drameco, gespecialiseerd in metaalbewerking, koos voor deze punt- en projectielasmachine om draad- en plaatwerk te lassen.

Deze machine sluit naadloos aan bij hun streven naar de hoogste kwaliteit, met een innovatieve touchscreen lasbesturing die het volledige lasproces programmeerbaar maakt.

De lasparameters zijn aanpasbaar per programma, en de lasbesturing biedt naast het touchscreen kleuren HMI, functies zoals: NFC-login via badge (voor verschillende gebruikersniveaus), USB-interface voor data-uitlezing en back-up, en een dynamische werkmodus voor verschillende materialen.

Referenties