DSPS productie beheer systeem

"Met DSPS wordt productiebeheer moeiteloos. DSPS begeleidt de operator stap voor stap, van gereedschapsselectie tot laspositie. "

Onze jongste innovatie: DSPS

Momenteel in ontwikkeling is het Digital Spotwelding Production System (DSPS), ons nieuwste productiebeheersysteem voor punt- en projectielassen. Maak kennis met onze nieuwste innovatie die naadloos samensmelt met de geavanceerde Rewigo puntlasbesturing.

Vereenvoudig uw productiebeheer door het productienummer te scannen en het systeem start automatisch het passende recept. DSPS begeleidt de bediener van gereedschapskeuze tot laspositie met een intuïtieve stapsgewijze aanpak. De machine toont gedetailleerde schema’s en specificeert lasposities, waardoor elke verbinding met precisie wordt gelast volgens het vooraf bepaalde programma. Bovendien voert DSPS geautomatiseerde kwaliteitscontroles uit om te garanderen dat elke verbinding aan de hoogste normen voldoet.

Met DSPS kunt u een consistente productiekwaliteit borgen, zelfs bij veranderingen in het personeelsbestand. Ervaar de toekomst van productiebeheer met Rewigo!

Meer nieuws

Rewigo is dé puntlasmachine voor Industrie 4.0

“Het is te kort door de bocht om Rewigo te bestempelen als het huismerk van Laskar Puntlastechniek. Het zijn absolute topmachines voor de high-end plaat- en draadbewerkers.”. Lees hier het volledige interview van MetaalNieuws.

Lees verder ›

Rewigo-model-2-Iteq

Rewigo succesvol geïmplementeerd bij Iteq

Recentelijk implementeerden we de Rewigo punt- en projectielasmachine model 2 bij Iteq. De machine biedt betrouwbare lasprocessen met nauwkeurige controle, gebruiksvriendelijke instellingen, procesborging en efficiënte koeling.

Lees verder ›

8 Rewigo puntlasmachines geïmplementeerd

Deze geavanceerde puntlasmachines verbeteren productie-efficiëntie en waarborgen nauwkeurigheid door repeterende en overlappende puntlassen op hoge snelheid uit te voeren.

Lees verder ›

Arbèl  kiest voor betrouwbaar puntlassen met Rewigo

Arbèl gaat voor betrouwbaar puntlassen met de geavanceerde Rewigo inverter puntlasmachine, die beschikt over een meetstysteem dat de verbindingskwalitieit waarborgt. De telfunctie met afmeldsensor voorkomt dat er puntlassen vergeten worden.

Lees verder ›

Geerts Metaalwaren gaat voor kwaliteit

Geerts Metaalwaren in Heerhugowaard gaat voor kwaliteit met de recente aanschaf van een Rewigo Puntlasmachine. De betrouwbare verbinding staat hierin centraal. De machine past lasstroom en lastijd aan voor consistentie.

Lees verder ›

Trotse winnaar publieksprijs Scale Innovation Award 2023

DSPS, ons innovatieve productiebeheersysteem voor Rewigo punt- en projectielasmachines won de publieksprjis. DSPS biedt gebruikers een betrouwbaar puntlasproces door het analyseren en registreren van alle productie- en procesgegevens en ontlast de bediener.

Lees verder ›