"DSPS biedt gebruikers een betrouwbaar puntlasproces en ontlast het de bediener"

Trotse winnaar publieksprijs Scale Innovation Award 2023

Laskar Puntlastechniek werd bekroond als winnaar van de publieksprijs tijdens de Scale Innovation Award 2023, gehouden op 13 maart 2023 in de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht. Dit evenement, georganiseerd door Scale | Smart Campus Leerpark, eert en verbindt innovatieve bedrijven in categorieën zoals Industrie 4.0, Verduurzaming, Zorg en Human Capital.

Ons DSPS (digital spotwelding production system), een innovatief productiebeheersysteem, won de publieksprijs. Als uitbreiding op de nieuwe puntlasbesturing van onze Rewigo punt- en projectielasmachines biedt DSPS gebruikers een betrouwbaar puntlasproces en ontlast het de bediener. Door het analyseren en registreren van alle productie- en procesgegevens, vormt het een brug tussen het fysieke lasproces en de digitale wereld van Industrie 4.0.

Onze felicitaties gaan ook uit naar de andere winnaars: Coffee Based (1e prijs) en Klink Drone Inspecties B.V. (waarderingsprijs voor kansrijke startup).

Meer nieuws

Rewigo is dé puntlasmachine voor Industrie 4.0

“Het is te kort door de bocht om Rewigo te bestempelen als het huismerk van Laskar Puntlastechniek. Het zijn absolute topmachines voor de high-end plaat- en draadbewerkers.”. Lees hier het volledige interview van MetaalNieuws.

Lees verder ›

Rewigo-model-2-Iteq

Rewigo succesvol geïmplementeerd bij Iteq

Recentelijk implementeerden we de Rewigo punt- en projectielasmachine model 2 bij Iteq. De machine biedt betrouwbare lasprocessen met nauwkeurige controle, gebruiksvriendelijke instellingen, procesborging en efficiënte koeling.

Lees verder ›

8 Rewigo puntlasmachines geïmplementeerd

Deze geavanceerde puntlasmachines verbeteren productie-efficiëntie en waarborgen nauwkeurigheid door repeterende en overlappende puntlassen op hoge snelheid uit te voeren.

Lees verder ›

DSPS productie beheer systeem

Onze jongste innovatie: DSPS

In ontwikkeling; ons Digital Spotwelding Production System dat naadloos integreert met de Rewigo puntlasbesturing. DSPS begeleidt bedieners stap voor stap, toont gedetailleerde schema’s en voert automatische kwaliteitscontroles uit voor nauwkeurige, consistente verbindingen.

Lees verder ›

Arbèl  kiest voor betrouwbaar puntlassen met Rewigo

Arbèl gaat voor betrouwbaar puntlassen met de geavanceerde Rewigo inverter puntlasmachine, die beschikt over een meetstysteem dat de verbindingskwalitieit waarborgt. De telfunctie met afmeldsensor voorkomt dat er puntlassen vergeten worden.

Lees verder ›

Geerts Metaalwaren gaat voor kwaliteit

Geerts Metaalwaren in Heerhugowaard gaat voor kwaliteit met de recente aanschaf van een Rewigo Puntlasmachine. De betrouwbare verbinding staat hierin centraal. De machine past lasstroom en lastijd aan voor consistentie.

Lees verder ›